Над 1000 пациенти и спортисти поминале низ Центарот за спортски трауматизам

 

Над 1000 пациенти и спортисти поминале низ Центарот за спортски трауматизам

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Прочитај повеќе на овој линк