ФЗОМ: “8-ми Септември” најуспешна болница за 2014 година

BY IN Состаноци NO COMMENTS YET

Со комплетно реновирани и проширени одделенија, градската општа болница “8-ми Септември” и годинава е со најмногу пациенти и операции, покажува новиот извештај на Фондот за здравствено осигурување.   Градската општа болница 8-ми Септември и годинава ја носи титулата за најуспешна здравствена установа за 2014 година. Според извештајот на Фондот за здравство, болницата покажала најдобри резултати

Повеќе …