Прв Конгрес на Здружението на физиотерапевти на Р. Македонија

BY IN Состаноци NO COMMENTS YET

Ве известувам дека од 26-29 Март 2015 год. се одржа Прв Конгрес на Здружението на физиотерапевти на Р. Македонија, со меѓународно учество. Конгресот се одржа во Скопје во просториите на МАНУ и заврси успесно со одлична организација. На конгресот земаа уцество пет физиотерапевти од Одделението за физикална мед.и мед.рехабилитација при ГОБ 8ми Септември од кои

Повеќе …